Site Sales werkt al 10 jaar met de beste technieken en webservers. In deze jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een vertrouwd en kundig bedrijf.
Naast onze kennis van webdesign hebben wij gekozen voor een persoonlijke aanpak. Natuurijk willen wij verkopen maar zien wel de dat vraag de laatste jaren veranderd is.
Er is een grote behoefte aan duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarmee zowel zeer onervaren als ervaren internetgebruikers kunnen werken.
Hiermee heeft u altijd zelf controle over uw eigen website.
Er is geen cursus of aparte software voor nodig.
De werking is dusdanig eenvoudig gemaakt dat een ieder binnen uw bedrijf dit zou kunnen. Hiermee bent u niet afhankelijk meer van een bedrijf of één vast persoon binnen uw eigen onderneming.
Dit bespaart veel tijd en natuurlijk geld. Daarnaast houden wij er ook sterk rekening mee dat er ook andere wensen bestaan. Zo hebben een aantal van onze klanten er bewust voor gekozen het onderhouden van de site bewust zelf niet te willen doen.
Ook hier hebben wij passende oplossingen voor. Wat uw wensen ook zijn het Site Sales team krijgt het onvoorstelbare voor elkaar.Site Sales is een onderdeel van PC Sales Trading.
PC Sales Trading werd in 1999 opgericht onder de vleugels van T&E Webdesign.
T&E Webdesign hield zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites.
Daarnaast ontstond er een behoefte aan het leveren van presentaties en hardware.
Om de zaken goed te scheiden werd vrijwel direct de firma PC Sales Trading opgezet.
Eind 2003 werden de onderneming van elkaar gescheiden.
T&E Webdesign werd een onderdeel van digitalMonkey en ging zich richten op de grote ondernemingen. PC Sales Trading en Site Sales gingen zich daarintegen richten om het midden en klein bedrijf. De automatisering wordt verzorgd door PC Sales Trading en de webdesign wordt verzorgd door Site Sales.
Zowel PC Sales Trading als T&E Webdesign zijn dus geheel onafhankelijk van elkaar.
Zaanlandia Bekkers Blik B.V.

Een begrip in de Zaanstreek, al meer dan 100 jaar bestaat Zaanlandia Bekkers Blik. Het familiebedrijf zocht naar een ...


Stofzuigeronline

Deze klant is ooit bij ons gestart met een eenvoudige site met productinformatie. Echter na verloop van tijd bleek dat ...